Optimert for 1024x768 px   Startside   Blogg   Personlighetstyper   Temaer   Målgrupper   Politisk dialog   Kontakt


Den verdenskjente læringseksperten, Tony Buzan, kanskje mest kjent for oppfinnelsen av tankekartet, hevder at vi lærer raskere og husker bedre hvis våre notater formes som tankekart i farger. Se eksempel under.


Hentet fra boken Et hode foran av Tony Buzan. Gjengitt med tillatelse av Buzan og forlaget Hilt & Hansteen. Klikk på kartet for større versjon.

Tony Buzan er en etterspurt rådgiver og foredragsholder over hele verden. Blant oppdragsgiverne finner vi flere lands regjeringer.
Da han besøkte Norge i 2002 i forbindelse med den siste bokutgivelsen (han har skrevet en rekke bestselgere tidligere), var jeg ansvarlig for pressekontakt. Vi fikk også noe tid til interessante samtaler, der vi snakket om viktigheten av farger i alle sammenheng. Spesielt hyggelig for meg var det at han benyttet anledningen til å kartlegge sin personlighet – og han ble imponert over hvor riktig resultatet ble.

Gå videre >>


Jeg kan skreddersy opplegg etter oppdragsgivers ønske – ulike innfallsvinkler, alvorlig eller humoristisk og av ulik varighet.
Design 2003 Bjørnstad Media